Casemanager ziekteverzuim

p

Advies op maat

Z

Professioneel

Jouw HR Adviseur op afstand

Wil je graag een casemanager inschakelen, omdat er in jouw organisatie veel ziekteverzuim is? Of wil je graag iemand inschakelen, omdat er geen ziekteverzuimbeleid is? Een casemanager die kritisch is op jouw ziekteverzuimkosten en je helpt om je kosten zo laag mogelijk te houden? Bij HR Advies Online begeleid ik je als casemanager graag van A tot Z bij ziekteverzuim.

Zet een casemanager in op het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf

Je kunt eenvoudig geld besparen als het gaat om verzuimkosten, aangezien de kosten hier vaak ongemerkt oplopen. Als casemanager help ik graag om het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te begeleiden en je kosten zo laag mogelijk te houden. Wil je graag vandaag nog starten met de aanpak van dit ziekteverzuim? Maak dan gebruik van mijn e-book; bestaande uit 30 waardevolle tips die jou grip en inzicht geven op jouw verzuimkosten.

Heb je vragen? Neem contact op!

Wil jij werken met een goed functionerend team en wil je ziekteverzuim professioneel begeleiden? Schakel dan mijn hulp in! Ik help je graag met alle HR vragen die je hebt. Stel ze via het online contactformulier of neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-19 63 67 44 of 0487 532 641.

Interessante pagina’s

Contact opnemen

Meer informatie? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.