Duurzame inzetbaarheid

Ik heb vandaag de resultaten gelezen van een onderzoek naar de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Er wordt heel veel geschreven over duurzame inzetbaarheid. Uit dit onderzoek, van HR-adviesbureau Lee Hecht Harrison blijkt dat er 3 onderwerpen heel belangrijk zijn om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Ik moet er wel bij zeggen dat het onderzoek voornamelijk is gehouden bij grote bedrijven, multinationals zoals DSM, Adecco, Capgemini, Tate&Lyle en Merck. Voor jouw bedrijf geldt misschien iets heel anders, maar zo gek vind ik de 3 onderwerpen nog niet.

Deze 3 onderwerpen zijn:

  1. verhoog de vakbekwaamheid
  2. zorg voor veerkracht en verbinding
  3. trots zijn op het bedrijf en het product

Maar hoe doe je dat dan?

Als ik je daarbij kan helpen, dan drink ik graag koffie met je om kennis te maken. Mijn HR tips niet meer missen? Schrijf je dan in!

Contact

Vrijblijvend contact opnemen?

Categorieën