HR Adviseur

p

Advies op maat

Z

Professioneel

Jouw HR Adviseur op afstand

Home » Over Jessy

Jessy Sluiter 

Ik ben Jessy Sluiter, specialist op het gebied van Human Resources met ruim 10 jaar ervaring als interim HR Adviseur. Mijn specialismen zijn arbeidsrecht en verzuim. En nee, ik ben geen advocaat, maar ik heb wel veel kennis van en ervaring met arbeidsrecht en verzuim situaties. Via HR Advies Online ben ik jouw betrokken HR Adviseur op afstand. Vanuit mijn kantoor in Bergharen (bij Wijchen en Nijmegen) kan ik je online en offline helpen met:

– al je vragen over HR, van arbeidscontract tot ontslagvergoeding
– coaching van leidinggevenden
– HR-processen en HR-beleid ontwikkelen
– duurzame inzetbaarheid
– verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid (casemanagement verzuim)
– ontwikkeling van uw medewerkers, ook buiten hun functieprofiel
– een HR-afdeling opzetten of professionaliseren
– reorganisaties begeleiden op het gebied van HR

Voor jouw vraagstukken heb ik de oplossing. Ik help je snel verder, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. Ik  ben kritisch op je personeelskosten en help je om deze zo laag mogelijk te houden.

Contact

Vrijblijvend contact opnemen?

Waarom ik?

De afgelopen 10 jaar heb ik als interim HR-professional veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in uiteenlopende branches. Vaak bij productiebedrijven, want ik vind de maakindustrie prachtig en heb veel waardering voor medewerkers in deze branche.

Als je mij inschakelt, krijg je een zelfstarter die mensgericht maar zeker ook resultaatgericht aan de slag gaat om jouw HR-vraagstukken op te lossen. Iemand die zich makkelijk beweegt in jouw organisatie en snel ziet op welke onderdelen mijn toegevoegde waarde van belang is voor jouw bedrijf.

Ik wil er zijn voor ondernemers zonder HR-afdeling en voor ondernemers die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben op personeelszaken. Omdat aandacht voor HR jouw bedrijf op koers houdt met gemotiveerde medewerkers.

Met HR Advies Online heb je je eigen HR-afdeling op afroep. Flexibel, professioneel en betaalbaar.