P&O adviseur

p

Advies op maat

Z

Professioneel

Jouw HR Adviseur op afstand

Je bent op zoek naar een professionele P&O adviseur. Een adviseur die jou een uitmuntend advies biedt op het gebied van personeelszaken en kritisch is op jouw personeelskosten. Dan hoef je niet verder te zoeken; bij HR Advies Online help ik je graag verder.

Een P&O adviseur met de nodige kennis en ervaring

Ik begeleid jou met alle vraagstukken binnen jouw bedrijf en geef een eerlijk en deskundig advies op het gebied van personeelszaken. Met ruim 10 jaar ervaring als adviseur in P&O, ben ik een specialist in mijn vakgebied. Zowel online als offline kan ik je helpen met zaken zoals:

  • Al je vragen over personeelszaken, van arbeidscontract tot ontslagvergoeding
  • Coaching van leidinggevenden
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Een afdeling personeelszaken opzetten of professionaliseren
  • Processen en personeelsbeleid ontwikkelen
  • Ontwikkeling van uw medewerkers, ook buiten hun functieprofiel
  • Reorganisaties begeleiden op het gebied van personeelszaken
  • Verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid (casemanagement verzuim)

Inzicht in een prominente kostenpost

Je wilt natuurlijk betrokken blijven bij je zieke medewerkers, maar ben je er bewust van hoeveel geld je uitgeeft aan verzuimkosten? Als P&O adviseur neem ik dit graag met je door aan de hand van een e-book. In dit e-book krijg je advies en 30 waardevolle tips over verschillende personeelszaken, waaronder verzuimkosten. Gebruik deze tips om financieel voordeel te halen en te profiteren van minder ziekteverzuim!

Schakel een adviseur in P&O zaken in

Kom ik binnenkort bij je langs om advies te geven over jouw personeelszaken? Als ervaren adviseur geef ik je graag advies op maat over alles wat met P&O te maken heeft. Buiten advies over personeelszaken, kan je ook contact met me opnemen als het gaat om de WWZ, arbeidsrecht, reorganisatie en ontslag. Neem contact met mij op en ik zorg dat ik je zo snel mogelijk te woord kom staan. Ik ben te bereiken via 06-19 63 67 44 of 0487 532 641.

Interessante pagina’s

Contact opnemen

Meer informatie? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.