Ziekteverzuimbegeleiding

p

Advies op maat

Z

Professioneel

Jouw HR Adviseur op afstand

Ziekteverzuimbegeleiding is een slimme keuze voor elk bedrijf. Ziekteverzuim kan complexer zijn dan alleen een ziekte van de werknemer. Is de werknemer nog wel tevreden in zijn baan of zijn er frustraties? Of is er sprake van een langdurig verzuimtraject dat vrij moeizaam of ingewikkeld verloopt? Of er is juist sprake van frequent verzuim? Om dit op te lossen kunt je het beste een specialist inschakelen zoals HR Advies Online. Ik help je om kosten te besparen op je ziekteverzuim.

Ziekteverzuimbegeleiding door een specialist

Zieke werknemers; je hebt het liever niet. Ben je eigenaar van een klein bedrijf, dan kun je door langdurig zieke medewerkers in de financiële problemen komen. Je bent als werkgever namelijk verplicht het loon van je zieke medewerker twee jaar door te betalen. Ook als ze niet (of slechts deels) kunnen werken of re-integreren. Gelukkig wordt dit voor kleine ondernemers maar één jaar, omdat dit is opgenomen in het nieuwe regeerakkoord. De wetgeving moet echter nog wel worden aangepast, dus een er is nog geen duidelijkheid over wanneer kleine ondernemers maar één jaar gaan doorbetalen. Daarnaast zijn de re-integratiekosten en eventuele begeleiding in een tweede spoor voor jouw rekening. Deze kosten wil je natuurlijk liever besparen. Met ruim 10 jaar ervaring als interim HR Adviseur ben ik gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en verzuim. Wil je alvast meer informatie over ziekteverzuim? Download dan mijn e-book; waarin je 30 waardevolle tips aantreft en je zicht en grip op je verzuimkosten krijgt.

Ga ik jou helpen op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding

Graag ben ik voor jou de juiste schakel in jouw bedrijf, ook als het gaat om ziekteverzuimbegeleiding. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-19636744 of 0487-532641 of je neemt contact op via het online contactformulier of via de helpdesk.

Interessante pagina’s

Contact opnemen

Meer informatie? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.